Nabereznije Chelni


Fick senaste raporten från den kyrka i Nabereznije Chelni som jag och Tobias ska till. Det har pågåt en  kristen kampanj över hela Ryssland under hela maj månaden. Den kyrka som vi ska till och alla andra kristna kyrkor runt om i hela landet har gemensamt evangeliserat. De hade bland annat en "själavåd telefon nummer" ditt vem som helst fick ringa och när som helst. Det blev tydligen väldigt popuärt bland ryssar och samtal bara välde in från alla möjliga håll.
I Chelni fick de kristna mkt motstånd av den ortodoxa kyrkan, de vägrade att tillåta nått sånt men sen ändrade dem sig och nu inte bara att man få evangelisera utan den ortodoxa kyrkan vill hjälpa till. Visst är det häfting hur dörrarna kan öppnas för nått som till att början kan verka omöjligt?!!
Spännande, nu vill man vara där och hjälpa till. Slippa tänka på sitt eget, för det finns så många som behöver hjälp på olika sätt.

Kommentarer
Postat av: Jennelie

Åh! Vad härligt med kristet samarbete! Och vad mycket spännande du skriver... Jag som skulle gå och lägga mig!!! KRAM GUMMAN! Längtar efter dig!

2008-06-04 @ 22:46:56
URL: http://jennelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0